22_03_29_erdmost_nincskep

Már a Természetjárón a LevenDuna

22_03_29_erdmost_nincskep

Már a Természetjárón a LevenDuna

Felkerült a Természetjáró Szövetség hivatalos útvonalai közé a LevenDuna túraútvonal - számolt be róla közösségi oldalán Tetlák Örs, alpolgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, az OpenStreetMap oldalán már élesítésre vár a nyomvonal, de annyi pontosítást kértek, hogy az alább csatolt képen lévő sárga sáv kösse össze a Biai-erdőt a Sánc-hegyi kereszttel. Hozzátette, ez az útvonal folytatódhat a Régészeti Park és Százhalombatta óvárosa, illetve a komp felé. A két lila hullámmal jelzett LevenDuna viszont a Levendulás és a Duna-part között tartson.

Tetlák Örs korábban lapunknak bővebben beszélt a projektről, többek között arról, hogy az ösvény érdi részének több pontján pihenő- vagy szabadidős parkokat szeretnének kialakítani. Sőt, az Esztergályos utcánál, a Levendulás parkvárosi kiindulópontján akár kilátót, akár valamilyen sportparkot is létrehoznának. Ezzel kapcsolatban most úgy fogalmazott: “mindent meg fogunk tenni érte, hogy az útvonal menti parkok és zöldfelületek elképzelt kialakítására minél gyorsabban forrásokat találjunk.”

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email