22_03_29_erdmost_nincskep

Ma indul az antitestmérés a szakrendelőben

22_03_29_erdmost_nincskep

Ma indul az antitestmérés a szakrendelőben

Csütörtökön indul az antitestmérés a szakrendelőben, 14-15 óra között várják a pácienseket (nem csak Érdről). A mintavétel érkezési sorrendben történik, a lelet másnapra megvan. A szolgáltatás nem ingyenes: 7900 forintba kerül, amit a helyszínen, az intézmény pénztárában kell befizetni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyre több háziorvos kolléga van azon a véleményen, hogy páciensének a harmadik oltás beadását a szervezetében jelenlévő antitestszint alapján javasolja vagy éppen nem javasolja. Jövő héttől a Romicsban szeretnénk azok rendelkezésére állni, akik az antitestmérést (hivatalosan: SARS CoV-2 IgG teszt) Érden kívánják igénybe venni – tájékoztatott a szakrendelő közösségi oldalán Bárány Zsolt főigazgató. 

Az antitestmennyiség meghatározása vénás vérből történik (nem szükséges éhgyomorra érkezni). A mintavétel heti egy alkalommal, csütörtökön 14 és 15 óra között lehetséges, első ízben 2021. október 7-én várják az érdeklődőket. Igény esetén a heti egy órát bővítik.

Időpontfoglalás nem szükséges, s nem is lehetséges – a mintavétel érkezési sorrendben történik az intézmény laborjában.

Az eredmény másnap felkerül a felhőbe, illetve 13 és 14 óra között személyesen átvehető a laborban.

Egy érdeklődő kérdésére válaszolva Bárány Zsolt elmondta: tartalmilag és formailag a „hagyományos” laborlelethez hasonló eredmény készül, és ez alapján a háziorvos tud javaslatot tenni a harmadik oltás szükségességéről.

A szolgáltatás díja 7.900 forint, ezt az összeget előzetesen kell befizetni az intézmény pénztárában, ami a II. emeleten, az igazgatósági folyosón található. Bankkártyás fizetés lehetséges.

A szolgáltatást nem csak az érdiek vehetik igénybe.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email