22_03_29_erdmost_nincskep

Live Street Art, harmadszor

22_03_29_erdmost_nincskep

Live Street Art, harmadszor

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és a Szepes Gyula Művelődési Központ alkotói pályázatot hirdet street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a műfajjal kapcsolatban, van mondanivalójuk egyénileg vagy csapatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályázat témája:” Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat Embereket. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A vírus. „

Jelentkezés módja, feltételei:
– Jelentkezéskor a megvalósítani kívánt pályamunkáról grafikai tervet kérünk beadni digitális formában vagy papír alapon, legalább A3-as méretben.
– A jelentkezési lap kitöltése kötelező! Letölthető a www.szepesmk.hu honlapról ( https://www.szepesmk.hu/images/Pdf/Jelentkezsi_lap_LSA_2019.pdf ) vagy igényelhető e-mailben a lenti címen.
– A jelentkezők egyéniben vagy csapatban nevezhetnek.
– A határidőre beérkezett pályamunkákból, szakmai zsűri által a 10 legjobbnak ítélt alkotást az alkotók Érd központjában, a Főtéren a Live Street Art rendezvény attrakciójaként, egy erre kijelölt falfelületen elkészíthetik. Előreláthatóan 5-6 óra áll majd rendelkezésükre az alkotások elkészítésére, 2019. május 11-én!
Falfelület: hozzávetőlegesen 3 méter széles, 2 méter magas (a 10 döntőbe jutott versenyző számára 10.000 Ft értékben festék hozzájárulást biztosítanak a szervezők)

Díjazás:
I. helyezett bruttó 150.000 Ft
II. helyezett bruttó 100.000 Ft
III. helyezett bruttó 50.000 Ft

Eredményhirdetés a verseny napján (2019.05.11.) a Live Street Art rendezvényen.

Nem megengedett az obszcén, nyílt szexuális tartalmú, tiltott önkényuralmi jelképek vagy bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, személyiségi jogokat sértő képek vagy szavak használata.

A rendező fenntartja a jogot arra, hogy az esetlegesen jó ízlést sértő, nívótlan, a leadott tervtől, témától eltérő grafikákat azonnali hatállyal töröltesse.

A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművével – a kivitelezést követően – a pályázat kiírója teljes körűen maga rendelkezik.

Nevezési díj nincs!

A jelentkezés módja: kitöltött jelentkezési lap és grafikai terv beküldése a streetart.erd@gmail.com e-mail címre vagy a Szepes Gyula Művelődési Központ – 2030 Érd, Alsó u. 9. postacímre.

Beadási határidő: 2019. április 21.
Kiértesítés (e-mailben): 2019. április 28-ig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email