22_03_29_erdmost_nincskep

Kinevelnék a jövő bajnokait

22_03_29_erdmost_nincskep

Kinevelnék a jövő bajnokait

Jól sikerült a nyári vízilabda tábor az Érd Arénában, amit a Budapesti Honvéd SE vízilabda csapatának kihelyezett érdi szakosztálya szervezett. Kilencven 7 és 10 év közötti gyermekkel foglalkoztak, akik nagy része elkezdi az állandó edzéseket, amelyek ezekben a napokban indulnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Garádi András, a BHSE-Érd edzője volt az Érd FM 101.3 reggeli műsorának, a Bundáskenyérnek a vendége, aki elmondta, hogy elsősorban 7-10 éves gyermekekkel foglalkoztak, akik a nyári táborokban két edző segítségével sajátíthatták el a sportág alapjait. Terveik szerint jövőre a bébibajnokságban tervezik elindítani az új jelentkezőkkel kiegészülő együttest, amely a 10 éveseknek szól.

Kifejtette azt is, legfőbb céljuk, hogy a következő években jó utánpótlás épüljön ki a városban. Emlékeztetett, az elmúlt években is jó eredményeket ért el a szakosztály, melynek számos játékosa már a Honvéd erősebb fővárosi csapatában pallérozódik.

A BHSE-Érd-hez jelentkezni lehet a garadiandras@gmail.com címen vagy a +36-20/770-3082-es telefonszámon. A szakosztály augusztus 30-tól kezdődően tart rendszeres edzést az Érd Arénában, melyre szintén Garádi Andrásnál lehet jelentkezni.

Hallgassa meg a Bundáskenyér interjúját!



 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email