22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: izgalomból nem volt hiány

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: izgalomból nem volt hiány

Izgalmas meccset nyert a Kárpáti Farkasok U16-os csapata a Kanadai Magyar Hokiklub ellen, míg az U14-eseknél szétlövés után győzött 6–5-re a házigazda érdi csapat az Óbuda ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már az első harmadban kétgólos előnybe került, melyet a másodikban tovább növelt, így egy izgalmas harmadik felvonás után is 6–3-ra nyert a Kanadai Magyar Hokiklub vendégeként a Kárpáti Farkasok U16-os együttese az A2-es bajnokságban.

„Jó formában léptünk jégre, ellenfelünket sikerült a saját térfelén tartanunk, ahol kialakítottunk néhány nagy helyzetet és hamarosan gólokat is szereztünk, majd irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Sajnos a harmadik harmadra veszítettünk a koncentrációnkból és kaptunk két gyors gólt, amivel meccsben tartottuk az ellenfelet. Azonban egy kontrából ismét betaláltunk és háromgólos előnyünket megőriztük a lefújásig. Még akkor is oda kell figyelnünk és oda kell magunkat tenni az egész mérkőzésen, ha U14-es játékosok alkotják a harmadik sorunkat. Csak így válhatunk jobbá” – értékelt David Minárik vezetőedző a klub honlapján.

U16 A2-es bajnokság
Kanadai Magyar Hokiklub Sportegyesület–Kárpáti Farkasok 3–6 (1–3, 0–2, 2–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Horváth (2), Molnár (2), Barna, Palla

Az U14-esek hétvégi mérkőzése igazán kiélezett csatát hozott az Érdi Jégcsarnokba, hiszen az Óbuda Hockey Academy ellen végig tartotta a lépést a házigazda Kárpáti Farkasok, amely a végjátékot is jobban bírta, miután szétlövés után győzött 6–5-re az A1-es bajnokság kvalifikációjában.

„Nagyon izgalmas volt az Óbuda elleni mérkőzés. Jól játszottak a srácok, de sajnos még mindig előfordul egy-egy nagyobb hiba a védekező munkában, ami gólokba került. A csapat lendülete töretlen volt végig, sikerült nagy nyomást gyakorolnunk az ellenfélre, aminek meg is lett az eredménye. Örülök a győzelemnek és ami még fontosabb, látják a srácok, mi kell a győzelemhez” – fogalmazott Hamvai Szilárd, a csapat edzője.

A Kárpáti Farkasok szintén U14-es, de a B3-as bajnokságban szereplő együttese sima vereséget szenvedett az ESMTK vendégeként.

„Jól kezdtük a mérkőzést, sok oda-vissza akció volt. Sajnos a második harmadban sokat hibáztunk hátul, ezt a kapusaink egy darabig tudták ellensúlyozni. Sokat kell még fejlődnie a srácoknak, hiányzik a korongbiztos játék” – értékelt Hamvai.

U14 A1 kvalifikáció
Kárpáti Farkasok–Óbuda Hockey Academy 6–5 szétlövés után (1–1, 2–2, 2–2, 0–0, 1–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Lázár, Tóth (3), Józsa, Varga
U14 B3 alapszakasz
ESMTK–Kárpáti Farkasok B 8–1 (2–1, 2–0, 4–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzője: Kotroczó

A mini korosztály piros bajnokságában szereplő U10-es gyerekek szombaton a Vasas Jégcentrumban játszottak, ahol megmérkőztek a White Sharks, a Vasas C, az Újpesti Torna Egylet és a Vasas U8 Kék csapata ellen is, míg az U8-asoknál vasárnap szupermini piros tornának adott otthont az Érdi Jégcsarnok, ahol a Kárpáti Farkasok az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával és a Kanadai Magyar Hokiklubbal mérhette össze tudását.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email