Jégkorong: idegenben verték a Fradit

Harmadik mérkőzésén második sikerét érte el a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapata. Az idén indult korosztály a harmadik fordulóban az FTC-Telekom vendégeként győzött 4–2-re, miközben a debütáló U16-osok is megnyerték első meccsüket.

Mint beszámoltunk róla, az Újpesti Jégkorong Akadémiától vereséget szenvedett az idén először induló Kárpáti Farkasok U18, de Fekecs Norbert együttese második fellépésén már megszerezte első sikerét a KMH 8–1-es legyőzésével.

Nem is kellett sokat várni az újabb érdi győzelemre sem, hiszen a Farkasok hétvégén az FTC-Telekom vendégeként léptek jégre.

Bár a mérkőzés első gólját az első harmad végén a hazaiak szerezték, az érdiek Horváth Alex révén még a szünet előtt egyenlítettek. A második húsz percben ismét előnybe kerültek a fővárosi zöld-fehérek, akik a záró felvonást is előnyről kezdték.

A harmadik játékrész elején viszont előbb Kuminka Zsombor egyenlített, majd Palla Maximilián már fordított (2–3), a Kárpáti Farkasok 4–2-es sikerét pedig Barna Olivér állította be.

A Kárpáti Farkasok U16-os együttese az A2-es bajnokságban kezdte meg az új szezont, ahol az Érdi Jégcsarnokban a PHC együttesét látta vendégül. Az érdiek esélyt sem hagytak ellenfelüknek, hiszen már az első harmadban 10–0-ra léptek meg, végül 19–1-es kiütéssel indították az idényt.