22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: idegenben verték a Fradit

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: idegenben verték a Fradit

Harmadik mérkőzésén második sikerét érte el a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapata. Az idén indult korosztály a harmadik fordulóban az FTC-Telekom vendégeként győzött 4–2-re, miközben a debütáló U16-osok is megnyerték első meccsüket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, az Újpesti Jégkorong Akadémiától vereséget szenvedett az idén először induló Kárpáti Farkasok U18, de Fekecs Norbert együttese második fellépésén már megszerezte első sikerét a KMH 8–1-es legyőzésével.

Nem is kellett sokat várni az újabb érdi győzelemre sem, hiszen a Farkasok hétvégén az FTC-Telekom vendégeként léptek jégre.

Bár a mérkőzés első gólját az első harmad végén a hazaiak szerezték, az érdiek Horváth Alex révén még a szünet előtt egyenlítettek. A második húsz percben ismét előnybe kerültek a fővárosi zöld-fehérek, akik a záró felvonást is előnyről kezdték.

A harmadik játékrész elején viszont előbb Kuminka Zsombor egyenlített, majd Palla Maximilián már fordított (2–3), a Kárpáti Farkasok 4–2-es sikerét pedig Barna Olivér állította be.

A Kárpáti Farkasok U16-os együttese az A2-es bajnokságban kezdte meg az új szezont, ahol az Érdi Jégcsarnokban a PHC együttesét látta vendégül. Az érdiek esélyt sem hagytak ellenfelüknek, hiszen már az első harmadban 10–0-ra léptek meg, végül 19–1-es kiütéssel indították az idényt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email