Jégkorong: a Farkasok U10-esei „megnyerték” az újpesti tornát

Bár hivatalosan az U14-es korosztályig nem számolják az eredményt, a Kárpáti Farkasok U10-es korosztálya négy meccséből hármat megnyert a szezonnyitó újpesti fordulóban, ezzel a nem hivatalos rangsor élén végzett.

A Kárpáti Farkasok U10-esei az UTE Fehér és UTE II nevű csapataival, illetve a Sportországi Cápákkal csaptak össze a második legerősebbnek számító Sárga bajnokságban.

Az Újpesti Jégcsarnokban tartott eseményt jól kezdték az érdi Farkasok, annak ellenére, hogy szoros küzdelemben kaptak ki az UTE Fehér csapatától, de ezután rögtön nagykülönbségű győzelmet arattak a Sportországi Cápák ellen. Harmadszor pedig az UTE II-t is legyőzték. Sőt, az UTE Fehér elleni második találkozón a visszavágás is összejött és a Kárpáti Farkasok 6–1-re nyertek!

„Nagyon elégedett vagyok a tornán nyújtott játékkal, meccsről meccsre javult a csapat játéka. Nagyon örülök annak, hogy most már viszont látom azokat az apró részleteket meccsen is, amiket edzésen folyamatosan gyakorlunk. Kiemelném a védekező munkánkat és a kapus teljesítményt is. Természetesen sok dicséretes dolgot láttam, egy nagy piros pontot kapott tőlem a csapat!” – értékelt Hegyi Ádám, az U10-es csapat edzője, a Kárpáti Farkasok szakmai vezetője.

fotó: facebook.com/karpatifarkasok