22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: bemutatkozott a Farkasok U14-es csapata

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: bemutatkozott a Farkasok U14-es csapata

Hazai jégen, az Érdi Jégcsarnokban mutatkozott be a Kárpáti Farkasok újonnan induló U14-es korosztálya, amely az erősnek mondható A2-es csoportba kapott besorolást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tovább bővült az új idényben a Kárpáti Farkasok, amely az U8-as, U10-es és U12-es korosztályok mellett a 2020/21-es idényben már U14-es csapatot is indított. Ebben a korosztályban – a többivel ellentétben – már számolják az eredményt.

Az érdiek a bajnokság nyitókörében a Győri Nemak ETO HC-t látták vendégül az Érdi Jégcsarnokban.

A Csehy Zsombor által irányított házigazda nem kezdte rosszul a meccset, s bár a kisalföldiek uralták a meccset, a Farkasok eleinte jól állták a sarat, s tizenegy percet ki is húztak kapott gól nélkül. Aztán a vendégek vezetése után nem sokkal az emberhátrányba kerülő Farkasok másfél perc alatt négy gólt kaptak, így az első harmad végére már ötgólos hátrányban voltak.

A második húsz percben is becsülettel küzdött a Kárpáti Farkasok, de a jóval régebb óta együtt dolgozó és rutinosabb győriek tovább három góllal növelték előnyüket (0–8).

A záró játékrészben, a mérkőzés 51. percében Amster Zalán révén meglőtte első gólját a Farkasok, de a hajrában a Győr még háromszor volt eredményes, így 11–1-es győzelmet aratott.

Igaz, az várható volt, hogy a több fiatallal kiálló és nemrég alakult érdi csapat még nem tudja felvenni a versenyt az ellenfelekkel a szezon elején, de minél több mérkőzést játszanak az idényben, annál szorosabb eredményeket érhetnek el, s a szakvezetés elvárása szerint is az évad második felében is már szorosabb eredmények várhatók.

Az Érdi Jégcsarnokban az U14-esek bajnokija mellett vasárnap az XCBlade Talent Hungary tartott toborzó try-out napot a 2011-es születésű jégkorongozó-palántáknak. Az eseményen ötven mezőnyjátékos és nyolc kapus vett részt.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email