22_03_29_erdmost_nincskep

Játszótér, körforgalom és út is épült Tárnokon

22_03_29_erdmost_nincskep

Játszótér, körforgalom és út is épült Tárnokon

Fontos fejlesztések valósultak meg a közelmúltban a szomszéd településen, Tárnokon. Elkészült a Kopolya utca 160 méteres aszfaltozása, új játszótér épült a település Berki részén és jól halad a Dózsa György út és a 7-es út kereszteződésében, az érdi ipari parknál létesülő körforgalom is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lukács László, Tárnok polgármestere az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy az épülő körforgalom az Érdi ipari park beruházója, a NIPÜF által készül és várhatóan nyáron át is adják majd. Vannak fejlemények a Vadlúd utcai körforgalomról is, itt hamarosan kiírja a közbeszerzési eljárást a NIF Zrt., így remélhetőleg mihamarabb elkezdődik a munka, amit mind az érdiek, mind a tárnokiak nagyon várnak. 

Elkészültek a Kopolya utca aszfaltozásával is, erre még tavaly különített el az önkormányzat 10 millió forintot. A Berki részen egy ingatlanberuházó annak fejében, hogy új házakat épít a területre, felújított egy régi játszóteret, ami már a 21. századi követelményeknek megfelelően várja a családokat a jövőben. Régi ígéret volt, most ezt is beváltották, hogy újraaszfaltozták a Polgármesteri Hivatal és a tárnoki focipálya közös parkolóját, ami nagyon lerobbant állapotban volt már. 

További hír Tárnokról, hogy a városvezetés megállapodott a Volánbusszal, hogy a zámori busz mostantól megáll a vasútállomáson is, ezzel megkönnyítve a tó környékén élők életét.

Hallgassa meg interjúnkat Lukács Lászlóval, Tárnok polgármesterével!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email