22_03_29_erdmost_nincskep

Indul a Hokisuli új évada

22_03_29_erdmost_nincskep

Indul a Hokisuli új évada

A Bundáskenyér 101.3 Bundáskenyér című műsorában Babic Vladmirirel, a Kárpáti Farkasok edzőjével és szakmai vezetőjével beszélgettek munkatársaink, a január 3. és március 28. között zajló Hokisuli programról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Babic Vladimir elmondta, hogy kezdő gyerekek számára indul a Hokisuli, 4 és 7 éves kor között bárki csatlakozhat, fiúk és lányok egyaránt. Az első Hokisuli szeptember és december között zajlott és nagyon jól sikerült, a 70 jelentkező közül 20 gyermeket válogattak ki a szuper mini csapatba.  A cél, hogy minél többen megismerjék és megszeressék a sportágat és a legügyesebbek, legkitartóbbak csatlakozni tudnak az egyesülethez.

Vlado szerint azért fontos minél korábban elkezdeni, mert 7-8 évesen már nagyon nehéz felzárkózniuk azokhoz, akik korábban kezdték és esetleg már 4- 5 éve korcsolyáznak. Arra is kitért a szakember, hogy eleinte nem kell költségekbe vernie magát a szülőknek, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy meg is marad a sportágnál a gyerek. Sisakot és korcsolyát biztosítanak számukra és az első 3 hónap minimális költséggel jár.

Kezdetben a korcsolya tanításon van a hangsúly, fontos, hogy magát a jeget, a korcsolyázást szeressék meg, de azért motiválják őket már labdával, ütőkkel, játékos feladatokkal.

Vladó arról is beszélt, hogy 3 éves az egyesület és már most nagyon sok tehetséges gyerek van. Jelenleg U8-U18-ig majdnem minden korosztályban indítanak csapatot bajnokságban. A szuper mini csapatban már öt éves kortól lehet rendszeresen versenyzeni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email