22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is szomszédünnep

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is szomszédünnep

Szeptember 11-ére szomszédünnepet szerveznek Érden. Az ötletgazda Takács Éva várja azok jelentkezését, akik szívesen lennének házigazdái egy-egy utcában a lakókat összehozó rendezvénynek. Az utcabulit reklámanyagokkal támogatják, és ezen a napon közterületi díjat sem kell fizetniük a mulatozóknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szomszédünnep nem érdi kezdeményezés, de sikerrel vettük át pár éve. Mint Takács Éva az ÉrdMostnak elmondta, tavalyelőtt harminc, tavaly pedig már negyven utca vett részt az ünneplésben. Jó alkalom ez arra, hogy a szomszédságban lakók megismerjék egymást, együtt sütögessenek, falatozzanak. Persze, ehhez az kell, hogy legyen az utcában egy házigazda, aki felvállalja a szervezést.

A program nyitott, a vállalkozó kedvűek maguk dönthetik el, miképpen szomszédolnának: kitett asztalok mellett beszélgetnek vagy egy közös főzésre jönnek össze – új élettel töltve meg a tereket, utcákat. Mert az utcák közlekedés mellett közösségi térként is szolgálhatnak – írja Takács Éva a kezdeményezés közösségi oldalán.

Meghívókat, poharakat, reklámanyagokat biztosítanak a résztvevő utcáknak. Aki kedvet érez egy jó kis szomszédolós összejövetel megszervezéséhez, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet: erdiszomszedunnep@gmail.com, illetve 06-70-5178454 (Takács Éva).

A tavalyi szomszédünnepről itt, a 2019-esről pedig itt írtunk.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email