22_03_29_erdmost_nincskep

Hajnalig mulattak a szomszédok

22_03_29_erdmost_nincskep

Hajnalig mulattak a szomszédok

Fantasztikusra sikerült az idei szomszédünnep Érden. Több mint 50 utca ünnepelte a barátságot, a jó kapcsolatot és a közösséget. Az időjárásra sem lehetett panasz, szikrázó napsütés járult hozzá ahhoz, hogy a buli mindenhol jól sikerüljön. Az Érd Médiacentrum pedig élőben követte az eseményeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rekordot döntött  a jelentkezők száma, míg tavaly harminc utca jelezte szándékát, hogy csatlakozna a szomszédünnephez, idén már ötvennél is többen voltak, akik összejöttek egy közös ünneplésre. 

A Nyomdász utcában élő Takács Éva hívta életre tavaly ezt a szép hagyományt, hiszen ők már 10. alkalommal ünnepeltek idén, tavaly pedig bevonta az egész várost a szomszédolásba. 

Mindenhol nagyon lelkes kis csapatok vettek részt a szervezésben, amihez a szervezők közterület-használati engedéllyel, lufival, poharakkal járultak hozzá. 

A Jácint utcában is tízéves hagyomány a szomszédünnep, volt, amikor százötvenen is voltak. Idén a pandémia miatt kevesebb résztvevőre számítottak, habár 300 adag szilvás gombóccal, discoval és krumplistésztával várták a környéken élőket. 

A Cinke utcában először volt buli, de kijelenthetjük, hogy fantasztikusra sikeredett. Ugrálóvár, pörkölt és kiváló hangulat színesítette a bulijukat, arról nem beszélve, hogy ők nyerték az ÉRD FM 101,3 tortáját, amit a beküldött bemutatkozó videójukért cserébe kaptak. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email