22_03_29_erdmost_nincskep

Ha tudja, csinálja, ha nem tudja, most megtanulhatja

22_03_29_erdmost_nincskep

Ha tudja, csinálja, ha nem tudja, most megtanulhatja

Szeptember 17-én, 19 és 22 óra között a Tököli Kolo Zenekar talpalávalójával tart táncházat a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében az Érdi Horvát Önkormányzat. Az eseményt bárki látogathatja, a belépés díjtalan.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Weszelovits Istvánné, az Érdi Horvát Önkormányzat elnöke az Érd Tv-nek ismertette, az Érdi Horvát Önkormányzat által szervezett élőzenés táncházra a belépés ingyenes. A hangulatot pedig a Tököli Kolo Zenekar biztosítja a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Hozzátette, az időjárás sem okozhat nehézséget, hiszen a kocsiszín fedett.

Weszelovits Istvánné emlékeztetett, az Érdi Horvát Önkormányzat hagyományosan rendez bálokat, de 2020 óta nem tudtak tartani, most viszont azért is szervezték a táncházat, mert nem tudják, mikor lesz erre ismét lehetőségük.

Hangsúlyozta, fő céljuk, hogy megtáncoltassák az embereket, ezért várják azokat, akik már tudják a kolót, de az eseményre érkezik hivatalos tánctanár is, akinek segítségével bárki gyorsan megtanulhatja a kolo lépéseit.

Az Érdi Horvát Önkormányzat elnöke beszélt arról is, hogy szeptember 18-án az Érdi Szüret és Családi Napon is ott lesznek, 16 órától ugyancsak tánctanár vezetésével tartanak táncházat, de a pincében lesz egy babakiállításuk is, ahol a Magyarországon megtalálható horvát viseleteket lehet megtekinteni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email