22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: felőrölte a Tihanyt a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: felőrölte a Tihanyt a 5 Stars

Hiába állt ki foghíjasan, stabil teljesítményének köszönhetően az utolsó tíz percben négy gólt lőve nyert a Tihanyi FC ellen a 5 Stars Érdi VSE a futsal NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Varga László, Zenga, a 5 Stars Érdi VSE vezetőedzője a Tihany elleni találkozón sérülés miatt a csapatkapitány Kajdy Zekőt, eltiltás miatt pedig Kertész Ferencet sem tudta bevetni. Sőt, a másik kapus, Gonda Gergő sem állt rendelkezésre, így a 5 Stars kapuját a január 13-án 18. szülinapját ünneplő – egyébként mezőnyjátékos – Kertész Bence védte.

Az erős kerettel érkező Balaton-partiak aktívabban is kezdték a találkozót, hiszen az első félidőben többször veszélyeztették az érdi kaput, míg a hazaiak hiába dolgoztak ki több lehetőséget, lövésig ritkábban jutottak el. Aztán a 16. percben a vezetéshez is közel állt a Veszprém megyei együttes, de Boromisza Gábor tízméteresét hárította Kertész Bence.

A félidei gól nélküli állás után a második játékrészben már az érdiek voltak kezdeményezőbbek. Az utolsó tíz percre fordulva pedig átállt öt a négy elleni játékra a 5 Stars Érdi VSE, amely ezt az előnyt Bognár Bence révén gyorsan ki is használta (1–0).

Két perccel később pedig egy jobboldali berúgás utáni variációt Lak Imre a hosszú kapufánál érkezve váltott gólra (2–0).

A Tihany időkérése után szintén átállt öt a négy elleni játékra, azonban nem sokkal később Hoffer Levente második sárga lapja miatt emberelőnybe került a 5 Stars, amely Pintér Olivér révén gyorsan élt is a lehetőséggel (3–0).

Az utolsó öt percben minden mindegy alapon próbált szépíteni a Tihany az öt a négy elleni játékkal, de ezt nem tudta gólra váltani, ellenben a 39. percben egy labdaszerzés után Lak Imre a félpályáról gurított az üres kapuba, kialakítva a 5 Stars 4–0-s sikerét.