22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: remekül kezdő újoncot fogad az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: remekül kezdő újoncot fogad az Érdi VSE

Szeptember 12-én, 16 órától az újonc Kelen SC-t látja vendégül az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerencsére hamar sikerült javítania a Mosonmagyaróvár elleni hazai pofont az Érdi VSE-nek, amely ezt követően egy izgalmas és fordulatokkal tarkított mérkőzésen győzött 4–3-ra a Gyirmót FC Győr II vendégeként. Limperger Zsolt együttese így hat meccs után három győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel, tizenegy pontot gyűjtve a tabella ötödik helyét foglalja el.

A XI. kerületiek is remekül kezdték az új szezont a Nyugati csoportban, hiszen Balatonfüreden, majd otthon az Andráshida ellen is nyertek, a kaposvári döntetlen után a BVSC elleni fővárosi rangadót hazai pályán 1–0-ra elveszítette a Kelen, de ezt egy nagykanizsai és egy Mol Fehérvár II elleni hazai pontszerzéssel feledtette Harmati Tamás együttese. A Kelen tehát kilenc pontot gyűjtve jelenleg nyolcadik a tabellán.

Az Érdi VSE azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen sérülések és betegségek miatt több játékos szereplése kérdéses a találkozón.

„Elsősorban az a fontos, hogy ki tudjunk állni, mert visszatértünk a három héttel ezelőtti helyzethez. Hazai pályán játszunk, de azt most még nem tudjuk, hogy fogunk kiállni. Reméljük, leszünk tizenegyen és ahhoz képest alakítjuk a megfelelő stratégiát”

– fogalmazott Limperger Zsolt. Az Érdi VSE vezetőedzője megosztotta, többen betegek, de vannak sérültek is, így nyolc labdarúgó játéka is kérdéses a Kelen ellen.

A szeptember 12-én, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–Kelen SC mérkőzést Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Zahorecz Roland és László István Sándor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
09.12., 16.00:
Érdi VSE–Kelen SC

Az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei kupából való búcsú után a hétvégén megkezdi bajnoki szereplését is a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság nyugati csoportjában, hiszen Molnár László lányai szeptember 11-én, szombaton 16 órakor az Ócsa VSE-t látják vendégül az Ercsi úton.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 1. forduló
09.11., 16.00:
Érdi VSE–Ócsa VSE

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email