Foci: idegenben szerezte első győzelmét az SZLK

A Pest megyei I. osztály 13. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán szerezte meg idei első bajnoki sikerét a Százhalombattai LK. A sereghajtó kétgólos hátrányból állt fel és győzött 3–2-re, de hátránya így is 6 pont az előtte álló VS Dunakeszihez képest.

2020. augusztus 23-án indult el a Pest megyei I. osztály idei szezonja. Az utolsó helyen álló Százhalombattai LK 18 mérkőzéssel és 3 döntetlennel és 15 vereséggel a háta mögött utazott a nyolcadik Maglódi TC-hez.

A 13. fordulóból elhalasztott találkozó pótlását jól kezdte a házigazda, hiszen Borsos Gábor és Molnár Dániel góljaival már a 18. percben kettővel vezetett. Igaz, a szünetre már döntetlennel vonultak a felek, hiszen a 22. percben előbb Lak Imre szépített, majd a 35.-ben Klátyik Balázs már egyenlített.

Bár ezt követően sokáig nem született gól, a hajrában, a 87. percben Horváth Benett volt eredményes az SZLK-tól, amely 3–2-re győzött, megszerezve idei első bajnoki sikerét.

Más kérdés, hogy a Százhalombatta hátránya továbbra is jelentős, hiszen csak a már kizárt Törtelt előzi meg, hátránya pedig 6 pont az előtte álló Dunakeszihez képest is.

Pest megyei I. osztály, 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Maglódi TC–Százhalombattai LK 2–3 (2–2)
Gól: Borsos G. (11. perc), Molnár D. (18. p.), ill. Lak (22. p.), Klátyik (35. p.), Horváth B. (87. p.)