22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idegenben szerezte első győzelmét az SZLK

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idegenben szerezte első győzelmét az SZLK

A Pest megyei I. osztály 13. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán szerezte meg idei első bajnoki sikerét a Százhalombattai LK. A sereghajtó kétgólos hátrányból állt fel és győzött 3–2-re, de hátránya így is 6 pont az előtte álló VS Dunakeszihez képest.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2020. augusztus 23-án indult el a Pest megyei I. osztály idei szezonja. Az utolsó helyen álló Százhalombattai LK 18 mérkőzéssel és 3 döntetlennel és 15 vereséggel a háta mögött utazott a nyolcadik Maglódi TC-hez.

A 13. fordulóból elhalasztott találkozó pótlását jól kezdte a házigazda, hiszen Borsos Gábor és Molnár Dániel góljaival már a 18. percben kettővel vezetett. Igaz, a szünetre már döntetlennel vonultak a felek, hiszen a 22. percben előbb Lak Imre szépített, majd a 35.-ben Klátyik Balázs már egyenlített.

Bár ezt követően sokáig nem született gól, a hajrában, a 87. percben Horváth Benett volt eredményes az SZLK-tól, amely 3–2-re győzött, megszerezve idei első bajnoki sikerét.

Más kérdés, hogy a Százhalombatta hátránya továbbra is jelentős, hiszen csak a már kizárt Törtelt előzi meg, hátránya pedig 6 pont az előtte álló Dunakeszihez képest is.

Pest megyei I. osztály, 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Maglódi TC–Százhalombattai LK 2–3 (2–2)
Gól: Borsos G. (11. perc), Molnár D. (18. p.), ill. Lak (22. p.), Klátyik (35. p.), Horváth B. (87. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email