LimpergerZsolt_DomonkosBalint_220317

Foci: hatpontos rangadót vív az Érdi VSE

LimpergerZsolt_DomonkosBalint_220317

Foci: hatpontos rangadót vív az Érdi VSE

A múlt heti, Gyirmót FC Győr II elleni 4–1-es hazai siker után bizakodva várja a március 20-án, vasárnap 14 órától, a 12. helyen álló Kelen SC elleni idegenbeli rangadót a tizenegyedik helyezett Érdi VSE, amely igazi hatpontos rangadót vív az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A múlt heti, Gyirmót FC Győr II elleni 4–1-es siker után bizakodva várja a Kelen SC elleni találkozót az Érdi VSE, ugyanis Limperger Zsolt legutóbb már a kispadra is kilenc játékost nevezhetett és a játékosok teljesítményére sem lehetett panasz. Igaz, a vezetőedző már a felkészülés alatt jelezte, az edzőmeccsek mellett sajnos néhány bajnoki is rámegy arra, hogy a téli játékosmozgások után összeszokjon a csapat.

Ha Kertész Ferencék tovább tudnak haladni ezen az úton, akkor joggal bizakodhatnak benne, hogy a bajnokság utolsó harmadában jelentősen lépnek előre a tabellán, hiszen a nyolcadik helyezett FC Nagykanizsa is csak három pontra van az érdiektől, de még a Pápa, a Bicske és a Tatabánya triója sem tűnik feltétlenül behozhatatlannak.

Igaz, ehhez előbb az aktuális ellenfelet, a Kelen SC-t is le kell győznie Koós Gáboréknak, amely nem lesz egyszerű, hiszen a XI. kerületiek szinten mindenkivel szoros mérkőzést játszottak. Bár a sereghajtó Andráshidát otthon 5–1-re verték Harmati Tamásék, de Mosonmagyaróváron 5–0-ra kaptak ki. Győrben, az ETO Akadémia is hármat lőtt a Kelennek, amely ezt egy ugyancsak 3–0-s Sopron elleni sikerrel feledtette.

A budapestiek kissé kiegyensúlyozatlan teljesítményét legutóbbi öt mérkőzésük is mutatja, hiszen az együttes ezalatt három vereséget szenvedett el, egy-egy győzelemmel és döntetlennel megszakítva a fiaskókat.

A Kelen és az Érdi VSE pedig a hetedik fordulóban csapott össze egymással, amikor az Ercsi úton Németh Gábor Vince, Koós Gábor és Gera Dávid góljaival nyertek a hazaiak 3–1-re.

“Bár amióta én vagyok a vezetőedző először játszunk a Kelen vendégeként, ismerjük az erősségeit és tudjuk a saját gyengéinket is, amire a leginkább kell fókuszálnunk. A legfontosabb mégis a saját játékunk lesz . Szeretnénk azon az úton továbbmenni, amin az elmúlt hetekben elindultunk, de ehhez az kell, hogy “pontosan” távozzunk”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 20-án, vasárnap 14 órakor kezdődő Kelen SC–Érdi VSE mérkőzést Molnár Réka vezeti, segítői Imrő János és Németh Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
03.20., 14.00:
 Kelen SC–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email