22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítik a buszmegállókat

22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítik a buszmegállókat

Folyamatosan fertőtlenítik az utcabútorok, padok, szemetesek és buszmegállók felületét Érd teljes területén az ÉKFI munkatársai. Szűcs Gábor alpolgármester hangsúlyozta: mindent megtesznek, hogy lassítsák a járvány terjedését.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint minden önkormányzatnak, úgy az érdinek is végesek az erőforrásai, ezért nagyon fontos, hogy a kormány minél több segítséget nyújtson a településeknek – hangsúlyozta az alpolgármester.

A buszmegállókban nemcsak az ÉKFI védőfelszerelést viselő munkatársaival találkozhatunk, hanem az önkormányzat plakátjaival is. Ezen az ingyenesen hívható zöld számra, illetve az önkormányzat e-mailcímére hívják fel a figyelmet. 

Szűcs Gábor elmondta: az önkormányzathoz folyamatosan érkeznek az érdeklődő telefonok; mindenkinek próbálnak erőforrásaik határáig segíteni, de – hangsúlyozta – elsődleges feladatuk, hogy azokat támogassák, akik egyedül vannak, nem tudnak gondoskodni magukról, illetve rászorulók.  Érd szociális ellátórendszere rendben működik, mind az ÁNTSZ, mind a kormányzati utasítások szerinti szolgáltatásokat ellátja – fűzte hozzá.

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email