22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi döntős a legszebbek között

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi döntős a legszebbek között

Március 20-án este derül majd csak ki, kinek a fejére kerül 2021-ben a Pest Megye Szépe verseny vándorkoronája. Január 3-ig azonban a közönség is szavazhat a döntőbe került hölgyekre, köztük az érdi Böhm Alexandrára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bada Zoltán, a verseny alapító igazgatója lapunknak elmondta, az eredetileg január elejére kitűzött, gálával egybekötött döntőt a járványhelyzetre való tekintettel el kellett halasztaniuk, de bízik abban, hogy március végén már a koronavírus sem állhat a Pest Megye Szépe döntőjének útjába.

A finalistáknak még a járványügyi szigorítások előtt sikerült túlesniük a felkészítésen: a tánc- és járáspróbákon, fitneszedzéseken és a hivatalos fotózáson is. Az itt készült képek azóta felkerültek a verseny Facebook-oldalára, ahol január 3-áig lehet szavaznia a közönségnek. Ennek menete nagyon egyszerű: a legszebbnek ítélt hölgy lájkolásával tudjuk támogatni a kedvencünket.


Idén újra szurkolhatunk érdi lánynak is a döntőben, a 24 éves Böhm Alexandra személyében. Az érdi hölgy jelenleg az ELTE német-történelem tanárszakán tanul, szabadidejében szeret nagyokat kirándulni, illetve ha lehetősége van rá, utazni, idegen országokat, kultúrákat megismerni. Alexandra születése óta Érden él, itt járt iskolába előbb az Érdligetibe (akkor még Széchenyi István Általános Iskola), majd a Gárdonyiba. Az érdi döntős azt is elárulta, hogy családja és a barátai ösztönzésére indult a versenyen, ahol nagyon szimpatikus számára, hogy mind a szervezők, mind a versenyzők részéről barátságos légkör veszi körbe. A döntőtől nem fél, ahogy mondja, kalandnak fogja fel az egészet, és reméli, új élményeket, új tapasztalatokat szerezhet itt. Alexandra lapzártánkkor a közönségszavazás első helyén állt, de januárig még sok minden történhet, így, ha teheti, támogassa őt ön is szavazatával a Pest Megye Szépe Facebook-oldalán.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email