22_03_29_erdmost_nincskep

Elkészült a Bakonyi utca

22_03_29_erdmost_nincskep

Elkészült a Bakonyi utca

Nemrég befejeződött a Bakonyi utca Mecsek és a Murányi utca közötti szakaszának aszfaltozása is. A 100 méteres szakaszon megvalósult aszfaltozáshoz a választókerületi alap adta a pénzügyi forrást, de további utcákban is folynak még a munkák a következő időszakban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– A Bakonyi egy meredek földút, elég rossz állapotban volt, hiába javítgatták, az esőzések nagyon kimosták az utat – mondta el Józsa Csaba, aki azt is hozzátette, hogy itt is választókerületi alapból, Donkó Ignác képviselői keretéből készülhetett el az utca. 

Mint mondta, a Könyves Kálmán úton is folynak a munkálatok, és minden egyes utca kiválasztásánál egyeztetnek a szomszédos választókerületek képviselőivel, hogy a teljes szakasz le legyen aszfaltozva, ne maradjon földút egyik területen sem.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email