Egyelőre nincs rendkívüli szünet a Dió óvodában

Spéth Géza, Diósd polgármesterének tájékoztatása szerint 26 diósdi áll kötelező járványügyi megfigyelés alatt otthonában. A Dió óvodában több embernek is pozitív lett a koronavírus-tesztje, de az Oktatási Hivatal egyelőre nem rendelt el rendkívüli szünetet.

Az óvoda intézményvezetője tájékoztatta az érintett szülőket a kialakult helyzetről - az óvoda protokollja szerint meghatározott csatornákon keresztül.

A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskolában jelenleg 2 pedagógusnál igazolódott koronavírussal való fertőzöttsége, ezért a 3. osztályban digitális oktatást rendeltek el.

A polgármester közösségi oldalán arról is tájékoztatja a diósdiakat, hogy mozgássérült parkolókat jelöltek ki az Egészségháznál, a posta és az iskola Petőfi utca épületénél. Valamint, hogy megváltozott a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje és csak kivételesen indokolt esetben, előzetes telefonos egyeztetés alapján lehetséges a személyes ügyintézés. 

A diósdi önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot, az azt igénylők részére. Az igényléseket az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon lehet leadni hétfőtől csütörtökig 8-15.00 óra, pénteken 8-12 óra között.

forrás: FB/Spéth Géza