22_03_29_erdmost_nincskep

Csak zöldben

22_03_29_erdmost_nincskep

Csak zöldben

Augusztus 1-jétől már csak emblémás zöld zsákban szállítja el a lombot, nyesedéket az ÉTH. A cég Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálatán díjmentesen tizenöt zsákot vehetnek át a lakosok. Csütörtökön 8-tól 18 óráig, szombaton 8-tól 12 óráig várják azokat, akik még nem vették át a zsákokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉTH kéri a lakosokat, hogy a hulladékelszállítás befizetését igazoló csekket hozzák magukkal, így gyorsabb az ügyintézés.

Az átvett emblémás zsákokat igény szerinti mennyiségben lehet kikészíteni a zöldjáratos napokon – ha valakinél tíz zsáknyi biohulladék termelődött, akár egyszerre is kiteheti. Akinek az ingyen rendelkezésre álló tizenötnél több zsákra van szüksége, az ÉTH ügyfélszolgálatán, a hulladékudvarban, illetve viszonteladóknál vásárolhat plusz zsákokat, darabját 422 forintért.

A zsákokba kizárólag fű- és lombhulladékot lehet tenni. Ezen felül elszállítanak ingatlanonként három köteg gallyat (egyméteres darabokban kötegelve). Fatörzset, illetve tuskót nem visz el az ÉTH.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email