22_03_29_erdmost_nincskep

Borneótól a sánta dervisig

22_03_29_erdmost_nincskep

Borneótól a sánta dervisig

Könyvbemutatóval és előadásokkal várja a látogatókat a Magyar Földrajzi Múzeum június 26-án délután hat órától. A Múzeumok Éjszakája programjaira a belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz és előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény a múzeumkertben lesz, de a kiállítások is megtekinthetők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A programot Csőzik László polgármester nyitja meg, majd 18.20-tól Domaniczky Endre volt ausztráliai magyar konzul, vezető kutató Ausztrál fővárosok: Sydney, Melbourne, Canberra című könyvét mutatja be Fodor Lajos vezérezredes, volt canberrai magyar nagykövet. A szerzővel Kubassek János múzeumigazgató ismerteti majd meg a közönséget. 
 

Az előadások fél nyolckor kezdődnek majd. Elsőként dr. Horváth Gergely (ELTE) beszél majd a kínai geoparkokról, majd dr. Karancsi Zoltán (Szegedi Tudományegyetem Földrajzi és Ökoturisztikai Tanszék) repít el minket Borneóra. A haldokló tó és a sánta dervis nyomában – ezt az izgalmas címet viseli dr. Szilassi Péter (Szegedi Tudományegyetem Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék) előadása, az estét pedig Kubassek János zárj, aki Tajvanról,  Távol-Kelet csodagazdaságáról mesél majd.

Az utolsó előadás várhatóan 22:40-ig tart majd, eddig az időpontig a kiállítások is nyitva tartanak. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email