22_03_29_erdmost_nincskep

Befejeződött a nagy teljesítményű elektromos kábel fektetése

22_03_29_erdmost_nincskep

Befejeződött a nagy teljesítményű elektromos kábel fektetése

A kivitelező Horváth Hálózatépítő Kft. arról értesítette Érd Megyei Jogú Város önkormányzatát, hogy befejezte nagy teljesítményű elektromos kábel fektetését, melyet még szeptemberben kezdett el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat közleménye szerint a kivitelező a munkát befejezte, dolgozói, gépei levonultak a munkaterületről.

A nagy teljesítményű elektromos kábel fektetésére az Érdre települt autóipari fejlesztőcég, az AVL Hungary miatt volt szükség, amely már most 450 embert foglalkoztat, de még legalább ennyi munkavállalót szeretne felvenni a jövőben a fejlesztéseknek köszönhetően.

Mint arról korábban is beszámoltunk, a kivitelező cég szinte kizárólag járdán és parkolóhelyeken keresztül vezette a kábelt, ahol közutat kereszteztek, ott a burkolat alatti átfúrással oldották meg a feladatot. A beruházás négy ütemben valósult majd meg a Tóni csapástól egészen a Mühlgang utcáig.

Ahol burkolatbontás történt, ott a helyreállítás folyamatos, a tervek szerint a legsürgősebb munkálatok – amennyiben az időjárás engedi – december folyamán lezárulnak. Az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény a Budai úttal párhuzamos „szervizúton”, a lakótelepen például már újraaszfaltozta és újrafestette a parkolókat, de a járdák helyreállítása is nemsokára lezárul.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email