22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: nemzetközi arannyal zárták a nyarat

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: nemzetközi arannyal zárták a nyarat

Augusztus utolsó hétvégéjét Horvátországban, Varasdon töltötte az Érd Baseball és Softball Club, melynek U16-os korosztálya megnyerte az idén 23. alkalommal megtartott nemzetközi tornát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az érdi egyesület közösségi oldalán beszámolt róla, a háromnapos rendezvények öt klub vett részt két csoportban, az érdiek az U13-as és U16-os korosztályban is elindultak.

A fiatalabbak bár első két mérkőzésükön vereséget szenvedtek, nem adták könnyen magukat és a harmadik helyért zajló küzdelemben öt inninges játék alatt megszerezték a vezetést, majd Illés Benjámin inside-the-park homerunjával megerősítették a győzelmüket és harmadik helyüket.

Az U16-osok ellenben első két meccsüket fölényes győzelemmel zárták, így döntőbe jutottak, de a harmadik meccsen is győztek a horvát Olimpija ellen, a csapat erős védekezés-támadás összhangját igazolja, hogy Weston Ridgeway, Ely Mathews és Lunczner András is külön elismerést vehetett át az aranyérem mellett.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email