22_03_29_erdmost_nincskep

Barokk muzsika a múzeumkertben

22_03_29_erdmost_nincskep

Barokk muzsika a múzeumkertben

Az idén harminckét éves Érdi Kamarazenekar szombaton 16 órától ad ingyenes hangversenyt a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében, a kocsiszínben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A vonósokból álló együttes, – akikre a Bach-kamarazenekar név is ráragadt az évek folyamán, olyan sokszor szerepeltek a barokk zeneszerző művei repertoárjukban,-  ezúttal a többi nagy barokk: Händel, Vivaldi és Corelli művei közül szemezget majd. 

Rédai Erzsébet, a zenekar művészeti vezetője bevallotta, hogy bár az elmúlt 31 év alatt rengeteg dolog változott, de a zene szeretete, és az az örömzenélés, ami a kezdetek kezdetén is összekötötte a Lukin László Zeneiskola tanárait, azaz az Érdi Kamarazenekar tagjait, az még mindig változatlan. Emellett az évek során kialakult a saját stílusuk, repertoárjuk, és az elmúlt időszakban sok fiatal, egykori tanítványuk is csatlakozott hozzájuk.

A szervezők természetesen betartják a járványügyi előírásokat, a koncert helyszínén 1,5-2 méter távolságban helyezik majd el egymástól a székeket, valamint kézfertőtlenítőről is gondoskodnak. A közönségtől pedig azt kérik, viseljenek maszkot.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email