22_03_29_erdmost_nincskep

Adománygyűjtés futással

22_03_29_erdmost_nincskep

Adománygyűjtés futással

Az Ultrabalaton Charity nevű jótékonysági kampány célja, hogy futással gyűjtsenek adományokat a különböző szervezeteknek. A kezdeményezés egyik jelöltje az Életfa Csoport Egyesület. A kampány során összegyűlt összeget az első három helyezett között osztják szét. Szavazni szeptember 26-ig lehet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ahogy Jakab H. Linda, az Életfa Csoport egyesület elnökségi tagja az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában elmondta, a jótékonysági futást október 1. és 3. között rendezik meg. A szervezők lehetőséget biztosítottak arra, hogy különféle egyesületeket támogassanak a futók.  A szavazás jövő hét végéig tart, egy egyesületre naponta egy szavazatot lehet leadni és szeptember 27-én derül ki, melyik szervezet kapta a legtöbb voksot. A díjazottaknak október 4-én adják át az összeget. Két érdi szervezet is a kedvezményezettek között szerepel, az egyik Életfa Csoport Egyesület, míg a másik a Fészek Egyesület.

„Az első helyezett kapja meg az összegyűlt összeg 50 %-át, a második helyezett a 30, míg a harmadik a 20 %-át. Mi mindegyiknek nagyon örülnénk. Tavaly a Covid miatt két gyerekkel indultunk május közepén, idén már öttel. A fejlesztő működtetéséhez és az eszközök beszerzéséhez nagyon jól jönne bármelyik összeg.”- fogalmazott Jakab H. Linda. Hozzátette, hogy azon vannak, hogy minden speciális eszközt be tudjanak szerezni a gyerekeknek.

Aki másként szeretne segíteni, az megteheti, hiszen az egyesület honlapján megtalálható a számlaszám is, ahova bárki, bármilyen összeget utalhat, minden forint jó helyre kerül. Aki eszközzel szeretné támogatni az egyesület, az inkább egyeztessen az illetékesekkel, hiszen speciális igényeik vannak a szóban forgó gyermekeknek.

Szavazni és informálódni itt tudnak.

 

Itt hallgathatják meg a beszélgetést:


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email