22_03_29_erdmost_nincskep

Virágozzon minden kuka!

22_03_29_erdmost_nincskep

Virágozzon minden kuka!

Mi lenne, ha nemcsak kertjeink vagy ablakpárkányaink virágoznának, hanem a kukáink is? Egy érdi képviselőnek és egy vállalkozónak köszönhetően akár valóság is lehet a furcsának tűnő ötletből. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Asztalos Évának egy szerdai napon tűnt fel, milyen szomorúan sorakoznak a házak előtt a szürke-fekete kukák a szemétszállító autóra várva. Nem sokkal később egy ismerőse osztotta meg a közösségi oldalon, hogy Skóciában színes, képes fóliákat kapnak a szemétgyűjtő edények. Így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha ezt a megoldást Érden is alkalmaznák. A képviselő nyilvánosságra hozta elképzelését a közösségi oldalon, posztja pedig pillanatok alatt rendkívül sok pozitív hozzászólást és tetszésnyilvánítást kapott.

Soós Péter, érdi vállalkozóval hozzá is láttak a mintadarabok megtervezéséhez és előkészítéséhez. A vállalkozó autók fóliázásával foglalkozik, ezért a kukára kerülő fóliák is jó minőségűek, bírják az időjárás viszontagságait és a kukásautók általi igénybevételt.

„Az a cél, hogy gombamód szaporodjanak a színes kukák a házak előtt” – mondja a képviselő, aki azt is hozzáteszi, hogy mivel nem túl olcsó egy ilyen megoldás (közel 20 000 Ft kukánként – a szerk.), ezért a képviselői fizetéséből havonta egy kukának a fóliázását ő maga vállalja a választókerületében.

Akik színesebbé tennék a kukáikat, a Kuka design nevű Facebook-oldalon megtalálnak minden további információt a fóliákkal kapcsolatban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email