22_03_29_erdmost_nincskep

Találkozzunk újra a könyvtárban!

22_03_29_erdmost_nincskep

Találkozzunk újra a könyvtárban!

Könyvjdonságok, nyári nyitvatartás, közösségi szolgálat, otthonról végezhető, kreatív feladatokkal, megújult közösségi oldal, sport témájú könyvválogatás, újraélesztett Youtube-csatorna, szerdánként játékok - számtalan meglepetéssel vár minket a Csuka Zoltán Városi Könyvtár.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Könyvtárunk minden részlege rengeteg újdonságra tett szert, melyekből néhányat a honlapunkon megtalálnak. Nyaraláshoz pedig rengeteg útikönyvet és útleírást találnak a könyvtári állományban. Biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes olvasmányt.

A nyár folyamán ismét tematikus válogatásokkal lepjük meg az olvasóinkat, júniusban egy járvánnyal, vírusokkal kapcsolatos kiemelésből szemezgethettek, míg a július az Olimpia és a sport jegyében telik, vagyis sport témájú könyvekből válogathatnak majd a könyvtárba betérők.

Iskolai közösségi szolgálatra is van lehetőség középiskolások számára, még pedig egy új módon. A diákok otthonról tudnak különböző feladatokat elvégezni, amelyeknek az alapja könyvtári tagság és egy könyvtári dokumentum, lehet ez könyv, folyóirat vagy akár hangoskönyv is. Erről készítenek ajánlókat írásban vagy videó formátumban, kreatív képeket, szórólapot, könyvborítót terveznek és még megannyi kreatív feladat akad. Határ csakis a csillagos ég, és persze a képzeletük. A legjobb munkákat pedig közzé fogjuk tenni a honlapunkon, illetve a közösségi médiafelületeinken.

A megújult Facebook oldalunkon, ahol ezentúl nem csak a Felnőtt-, hanem a Gyermek és Fiókkönyvtárakról is információt szerezhetnek az emberek, nyári játéksorozattal várjuk olvasóinkat. Június első hetétől augusztus végéig minden hét szerdán új, izgalmas játék érkezik mindenféle témában. Ezen kívül tervben van a könyvtár Youtube csatornájának felélesztése is (erről itt írtunk), amelyen hetente izgalmas videókkal várjuk majd az érdeklődőket, sőt a tanulók videóit, ajánlóit is megnézhetik majd ott. Mindenkit vár a könyvtár, nyári szünet nélkül.

 A CSUKA ZOLTÁN VÁROSI KÖNYVTÁR NYÁRI NYITVATARTÁSA:

Felnőttkönyvtár és Gyermekkönyvtár, Hivatalnok utca 12. Tel.: 23/236-470 Hétfő, kedd: 10-18 óra Csütörtök, péntek: 10-17 óra Páratlan szombat: 8-12 óra

Parkvárosi Fiókkönyvtár, Gépész u. 14. Tel.: 23/746-118 Hétfő: 10-18 óra Csütörtök: 9-17 óra

A Jószomszédság Könyvtára, Sárd u. Tel.: 37-39. 23/375-933 Péntek: 9-17 óra

Zenei Könyvtár, Alsó utca Tel.: 27. 23/524-070 Csütörtök: 9-17 óra

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email