22_03_29_erdmost_nincskep

Tájékoztatás a HELYI ADÓK befizetésére vonatkozóan

22_03_29_erdmost_nincskep

Tájékoztatás a HELYI ADÓK befizetésére vonatkozóan

Az államkincstár által működtetett ASP rendszer az első leveleket sajnos hibásan küldte ki. Erre az önkormányzatnak az adatszolgáltatáson kívül ráhatása nincs, azon kívül, hogy jelezték a hibát, más teendőjük nem volt - közölte az érdi önkormányzat a honlapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Azt írják: „A posta múlt szombattól megkezdte az új, csekket is tartalmazó levelek kézbesítését, a héten ezt tájékoztatásuk szerint biztosan befejezik.
Az új ASP rendszer „gyermekbetegségei” miatt, a befizetési határidőt március 31-re módosíttattuk, addig pótlékmentesen fizethető be a mind az építményadó, mind a gépjárműadó!

Jelen pillanatban QR kóddal, banki átutalással és ügyfélkapus fizetéssel is lehet adót fizetni, illetve a csekkbefizető mobilalkalmazás is használható. Felvettük a postával a kapcsolatot a csekkes befizetési módok további bővítése érdekében, hogy minél inkább segítsük a személyes ügyintézés kiváltását. Ezzel összefüggésben, amint konkrétumot tudunk mondani, értesíteni fogjuk a lakosságot.

Az időseket, vagy bármilyen más módon veszélyeztetett polgárokat arra kérjük, hogy semmiképp se menjenek el a postára csak a csekk befizetése miatt. Maradjanak otthon, vigyázzanak az egészségükre és válasszanak elektronikus fizetési módot!”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email