22_03_29_erdmost_nincskep

Szükség van az MVP-s forrásokra

22_03_29_erdmost_nincskep

Szükség van az MVP-s forrásokra

Hiányosan előkészített, rosszul kivitelezett projektek tömkelegét hagyták az új városvezetésre – írja közösségi oldalán Csőzik László Érd polgármestere, megjegyezve, az MVP keretében Érdnek juttatott forrásokra szükség van, de nem azokra a célokra, amire az előző vezetés fordítani akarta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Csőzik László közösségi oldalán beszámolt róla, az Orbán-kormány által a Modern Városok Program keretében Érdnek juttatott forrásokra szükség van, viszont nem azokra a célokra, amikre T. Mészáros Andrásék fordítani akarták.

Mint megjegyzi, „hiányosan előkészített, rosszul kivitelezett projektek tömkelegét hagyták ránk, amelyek helyett sokkal jobb dolgokra is lehetett volna fordítani az érdieknek járó milliárdokat.”

Kiemelte, ehelyett Mészáros Lőrinc cégeinek kifizetése, a pénzek felélése, többéves csúszások és az eredmények elmaradása volt jellemző a projektekre.

„Az MVP Érd eddigi legnagyobb lehetősége lehetett volna, így viszont csak annyit kaptunk az előző ciklusban, hogy Érdet Felcsútról kézivezérelték, aminél nagyobb sértést egyik városvezetés sem kaphat. Az elmúlt egy évben minden megörökölt projektet rendbe raktunk: több projektet is befejeztünk, nekiláttunk a hiányzó kiviteli tervek elkészítésének, közbeszerzéseket írtunk ki, proaktívak voltunk a kormánnyal való tárgyalásokban, azért, hogy a konkrét projektekre szánt pénzeket a lehető legértelmesebben, leghasznosabban, valóban az érdiek életének minőségi javulására tudjuk felhasználni. A munka nem állt meg egyik projekt esetében sem, sőt a következő évben jön még csak a java!” – hangoztatta a polgármester közösségi oldalán, aki a közgyűlés legutóbbi ülésén beszélt részletesen a Modern Városok Programról.