22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: hihetetlen csatát hozott a rangadó

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: hihetetlen csatát hozott a rangadó

Ötszettes mérkőzést vívott a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának második körében a két térségi rivális, a Delta RSE Érd és a Budaörsi DSE/Emericus SE. Az érdiek ugyan már 2:0-ra is vezettek, a vendégek ötszettesre nyújtották és megnyerték az ÉRD Arénában rendezett összecsapást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A harmadosztálynak számító NB II-es bajnokságot egyaránt 3:0-s sikerrel kezdő csapatok vívtak térségi rangadót a Nyugat A-csoport második körében, az ÉRD Arénában.

A Közgáz SC junior ellen magabiztos, 3:0-s győzelmet arató Delta jól is kezdte a nyitókörben a PTE-PEAC-ot kiütő Budaörs elleni találkozóját, hiszen az érdi fiatalok mindössze negyedóra alatt 25:14-re behúzták a nyitó szettet.

A második játszma ugyan hét perccel hosszabbnak bizonyult, de a vendégek csupán egy ponttal szereztek többet, mint az elsőben (25:15).

De Fésüs Irén együttese olyannyira nem adta fel, hogy egy újabb 22 perces játszma végén 25:19-es részsikerrel szépített, majd a negyedik felvonásban – megint 22 perc alatt – 25:18-as játszmagyőzelemmel egyenlített is.

A harmadik és negyedik negyed okozta lélektani előnyt és lendületet pedig környörtelenül kihasználták a vendégek, akik a záró játékrészt 15:9-re, a mérkőzést pedig 3:2-re nyerték meg.

A Delta RSE Érd legközelebb október 11-én lép pályára, amikor 11.30-tól a Szombathelyi Egyetemi SE otthonában vendégszerepel.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 2. forduló
Delta RSE Érd–Budaörsi DSE/Emericus SE 2:3 (-14, -15, 18, 19, 9)
ÉRD Aréna, 50 néző. V.: Rácz G. (Nagy Zs.)
Delta RSE Érd: Hainzmann, Kisérdi, Végh A., Tankó, Jakab B., Darvas, Flach, Tombor B., Baumann, Antal E., Tóth L., Bódi, Bertalan. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email