22_03_29_erdmost_nincskep

Pandémia alatt készített természetfotókból nyílik kiállítás

22_03_29_erdmost_nincskep

Pandémia alatt készített természetfotókból nyílik kiállítás

Július 17-én, 16 órától közel egy hónapig látogatható a Parkvárosi Közösségi Házban (2030 Érd, Gépész utca 14.) Glavati Nagy Éva fotókiállítása, ahol a pandémia ideje alatt készített természetfotóit tekinthetik meg az érdeklődők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Glavati Nagy Éva az Érd FM 101.3-nak elmondta, bár eleinte utazásairól készített fotókat, a Duna-Art Fotóklubba való belépése után kapott kedvet a természetfotózáshoz. A pandémiás helyzetben viszont hamar megtalálta azt az elfoglaltságot, amivel átvészelheti ezeket a hónapokat.

Elmondta, szinte minden szabadidejét a természetben töltötte, télen is lejárt a Duna-partra mókusokat etetni és odaszoktak az énekesmadarak is és lesből sok remek fotót tudott készíteni róluk.

„A lesfotózáshoz kell egy nagy adag megszállottság és sok-sok türelem. Olykor órákig is eltart, mire sikerül egy felvétel és van, amikor semmi nem jön össze”

– jegyezte meg.

„A természet egy nagy csoda, csak nyitott szemmel kell járni, hogy észrevegyük”

– fogalmazott Glavati Nagy Éva, hozzátéve, a napokban sikerült lencsevégre kapnia egy nagyon ritka keleti rablópillét, Ópusztaszeren hosszú idő után sikerült búbos bankát fotóznia.

A Parkvárosi Közösségi Házban július 17-én, 16 órakor megnyíló, TermészetLesen nevet viselő kiállításon Glavati Nagy Éva több mint harminc természetfotóját tekinthetjük meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email