22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: két gólvágó is hosszabbított

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: két gólvágó is hosszabbított

Közösségi oldalán tudatta az ÉRD női kézilabda csapata, hogy a házi góllövőlista második helyén 61 góllal álló irányító, Szabó Kitti és az 59 góllal harmadik beálló, Paróczy Sára is a következő idényben marad Horváth Roland együttesében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Szabó Kitti és Paróczy Sára is Vácról igazolt Érdre az előző idény végén. Mindketten jól beilleszkedtek új csapatukban, hiszen Horváth Roland kezei alatt az ÉRD meghatározó játékosai lettek.

A 22 esztendős irányító és a 24 éves beálló is az ÉRD mind a 14 bajnokiján és 2 Magyar-Kupa-mérkőzésén pályára lépett. Előbbi ezalatt 69, utóbbi 73 találatnál jár.

Az ÉRD múlt héten jelentette be, hogy a következő idényben is Horváth Roland irányítja a csapatot, miután hosszabbítottak a felek. Ezt követően a klub a szakmai stáb többi tagjával, a másodedző Maurer Szandrával, a kapusedző Gridnyeva Szvetlanával,a fizioterapeuta-masszőr Ladvenszky Zsolttal és a technikai vezető Blaskovits Adriennel is hosszabbított, emellett bejelentették az első új igazolást, a Debrecenből kölcsönbe érkező szerb válogatott átlövő, Alexandra Vukajlovics érkezését is. Ezen a héten eddig öt fiatal játékosával, Kiss Dorottya Zsófiával, Kóka Mariannal, Csáki Lillával, Király Rékával és Landi Gabriellával is hosszabbított az Érdi Sport Kft.

 

Hivatalos közlemény Az Érdi Sport Kft. örömmel tájékoztatja kézilabdaszerető közönségét és a nyilvánosságot, hogy a…

Közzétette: ÉRD Handball – 2021. március 19., péntek

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email