22_03_29_erdmost_nincskep

Mozdony a rézsűn – de meddig?

22_03_29_erdmost_nincskep

Mozdony a rézsűn – de meddig?

Nem tudni, mikor szállít(tat)ja el a MÁV azt a mozdonyt, amelyik tegnap Érd nagyállomásnál kisiklott, és a Velencei úti felüljárónál, a rézsű szélétől pár centire állt meg. Az önkormányzat felszólította a MÁV-ot, hogy a lehető legrövidebb időn belül távolítsák el a mozdonyt. VIDEO ÉS KÉPGALÉRIA

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn délután Érden az egyik magánvasút mozdonya az első vágányról engedély nélkül elindult, a csonkavágány végén az ütközőbakot kiütötte, majd hat tengellyel kisiklott. A baleset a vonatközlekedésben nem okoz gondot, veszélyes helyzet sem alakult ki. A szakemberek vizsgálják a baleset körülményeit. Ismereteink szerint senki nem sérült meg – eddig ennyit közölt facebook-oldalán a MÁVINFORM a tegnap délutáni balesetről.

Hétfőn a helyszínre siettek a katasztrófavédelem emberei, valamint a rendőrség is, de nem avatkoztak be, ugyanis a mozdonyt a MÁV szállíttatja majd el, kérdés, hogy mikor.

– Kedd délelőtt a MÁV tartott egy tanácskozást, amin egy darabig meghívott félként részt vehetett az önkormányzat is. A mi feladatunk ugyanis az ,hogyha el kell zárni bizonyos közműveket, akkor erről tájékoztassuk a lakosságot. Maga a mentés a MÁV feladata – hangsúlyozta tudósítónknak nemrég Simó Károly alpolgármester, aki kérdésünkre azt is elmondta: felszólították a vasúttársaságot, hogy a lehető legrövidebb időn belül távolítsák el a mozdonyt, és szüntessék meg a potenciálisan balesetveszélyes állapotot. Amennyiben a MÁV a felszólításnak nem tesz eleget, az önkormányzat megteszi a szükséges intézkedéseket.

Tekintsék meg képgalériánkat, illetve alatta az Érdi Televízió összeállítását:

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email