22_03_29_erdmost_nincskep

Mesés diósdi sétát kapnak születésnapra

22_03_29_erdmost_nincskep

Mesés diósdi sétát kapnak születésnapra

Diósd történetének felelevenítésével ünnepli meg a MiDió (a Mi Diósdunk) lokálpatrióta honlap 2. születésnapját szeptember 3-án. A portál két éve azzal a szándékkal indult, hogy megőrizze a régi értékeket és közösséget teremtsen. A közös sétának is hasonló a célja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A MiDió szervezte séta szeptember 3-án, csütörtökön 17 órakor indul a Tó utcából (gyülekező: 16 órától), ahonnan Diósd központjába fognak elsétálni a résztvevők. A központban torta várja majd őket, az estét pedig egy mesével, méghozzá a MiDió első saját meséjével zárják a szervezők. 

A portál működésének két éve alatt folyamatosan azért küzd, hogy legyen egy méltó közösségi helye a gyerekes családoknak Diósdon. Ennek érdekében levelet is írtak egy évvel ezelőtt az Emberi Erőforrások Minisztériumának. Lenne is egy erre alkalmas terület, de a megvalósításhoz támogatás kell. Erről is beszélt Szendéné Kiss Nóra, a MiDió szerkesztője és a mesés séta szervezője az Érd FM 101.3-nak:


További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email