22_03_29_erdmost_nincskep

Lisztet, tejet és maszkot adományoznak

22_03_29_erdmost_nincskep

Lisztet, tejet és maszkot adományoznak

500 darab orvosi maszkot, 3 mázsa lisztet és 300 liter tartós tejet ajánlott fel az Összefogás Egyesületen keresztül Virág Gábor és Pálffy András az érdi idős emberek, rászorulók megsegítésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros András, önkormányzati képviselő közösségi oldalán számolt be róla, hogy az Összefogás Egyesületet támogató vállalkozók ajánlották fel azt az 500 darab orvosi maszkot, 3 mázsa lisztet és 300 liter tartós tejet, melyekkel a helyi időseket, rászorulókat támogatják. T. Mészáros András megosztotta továbbá, hogy az érdi Fidelitas fiataljai is segítenek a bevásárlásban és annak széthordásban is.

„Ebben a bevásárlásban mindenkinek könnyít, hogy két-három kiló liszttel kevesebbet kell megvenni, a háromszáz kiló az már mennyiség. A háromszáz liter tej is mennyiség, ez pedig tartós tej, tehát hónapokig meg lehet őrizni. Panasz volt, hogy nem lehet maszkokat kapni, ha pedig lehet, akkor elég drágán. Most ők adományoztak nekünk ötszáz darabot, melyet az arra rászoruló emberek között a Fidelitas széthord” – számolt be a felajánlásról T. Mészáros András, megjegyezve, a közösségi oldalakon a Fidelitas érdi csoportjánál is jelezhetik segítségkérésüket a rászorulók.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email