22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozott szolgáltatásokkal nyit hétfőn a városi könyvtár

22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozott szolgáltatásokkal nyit hétfőn a városi könyvtár

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár május 18-tól korlátozott szolgáltatással várja az olvasókat. Ez elsősorban a kikölcsönzött dokumentumok visszavételére vonatkozik, ezek minimum 72 órára karanténba kerülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alábbi rend szerint várják a látogatókat:

Kérnek minden olvasót, hogy ebben a rendkívüli időben segítsék a könyvtárosok munkáját az egészségügyi szabályok, valamint az alábbi feltételek betartásával:

1. Lehetőség szerint egyedül érkezzen!

2. Viseljen maszkot!

3. A nagy tömeg és a sorban állás elkerülése érdekében a visszavétel vezetéknév (családi név) szerinti beosztás alapján történik az alábbiak szerint:

Hétfő:       A – F

Kedd:        G – L

Csütörtök: M -R

Péntek:     S – Zs

(Abban az esetben, ha egy családon belül vezetéknév alapján több nap is szóba jöhet, kérik, minden dokumentumot egyszerre hozzanak vissza!)

4. Visszavétel: a kijelölt visszahozatali ponton történik, egyértelmű táblák segítik a tájékozódást. Visszavonásig késedelmi díj továbbra sem kerül felszámításra

5. Kölcsönzés: kizárólag előzetes telefonos és/vagy e-mailes könyvrendelés alapján, az alábbi adatok megadásával: név, olvasójegy szám, elérhetőség, kért dokumentumok (max. 5 db!) szerzője és címe.

Egy alkalommal maximum 5 db dokumentum kérhető.

A megnövekedett igények miatt csak konkrét dokumentumok kérhetők (szerző/cím), „valami jó” illetve, „amit még nem olvastam” típusú kéréseket nem tudnak teljesíteni.

Az előzetesen könyvtárosok által összekészített könyvek előre egyeztetett időpontban vehetőek át minden könyvtári részleg ajtajában

A könyvtár többi szolgáltatása (szabadpolcon történő válogatás, könyvkötészet, folyóirat kölcsönzés, helyben használat, internetezés, nyomtatás, fénymásolás, beiratkozás, előjegyezés, dokumentum foglalás és könyvtárközi kérés intézése) további értesítésig szünetel.

Késedelmi, beiratkozási és tagsághosszabbítási díjak befizetése egyelőre nincs lehetőség. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email