22_03_29_erdmost_nincskep

Ki és hogyan segít a bevásárlásban?

22_03_29_erdmost_nincskep

Ki és hogyan segít a bevásárlásban?

A Szociális Gondozó Központ munkatársai a telefonon fogadott kéréseket egy előre egyeztetett időpontban teljesítik - legyen az bevásárlás, gyógyszerkiváltás, vagy bármi más, amire a hívónak szüksége van. Fontos azt is tudni: a segítő munkatársak és önkéntesek igazolvánnyal rendelkeznek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gecse-Simon Orsolya intézményvezető-helyettes az Érd Tv kérdésére elmondta, hogy sokan hívják őket, és veszik igénybe a szolgáltatásaikat, de mindenkinek tudnak segíteni, és az ÉKFI, illetve a hivatal munkatársai is melléjük álltak. 

A bevásárlást és gyógyszerkiváltást például naponta intézni tudják, ugyanakkor a járvány megfékezése miatt szeretnének inkább több nap bevásárolni, nem pedig naponta többször.

A bevásárlás egyébként fizetős szolgáltatás, tehát a kért termékeket ki kell fizetnie a lakóknak, a segítség abban áll, hogy elintézik a segítséget kérő helyett a bevásárlást.


Ingyenesen hívható zöld szám: 06-80-204-949

Mobil elérhetőség: +36 30 579 3998 +36 70 374 6351

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email