22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét támogatott ivartalanítási akciót hirdet a Sirius Alapítvány

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét támogatott ivartalanítási akciót hirdet a Sirius Alapítvány

Az akciót - amit az önkormányzat civil pályázatán nyert összegből finanszíroznak - vasárnap este jelentették be a szervezet közösségi oldalán. A kedvezményes ivartalanítási lehetőséggel augusztus 12-től az anyagi keret kimerüléséig, de legfeljebb 30-áig élhetnek az érdi macska- és kutyatulajdonosok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmazza, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli – írják közösségi oldalukon..

A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek; az alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt. Az akciós árakat csak addig tudják biztosítani, míg anyagi keretük tart.

Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet, a 06(30)276-6071-es telefonszámon, illetve a siriusalapitvany@gmail.com e-mailcímen.

Az e-mailben a következő adatokat kérik megadni: gazdi neve, címe, telefonszáma, hány kutya vagy macska, milyen nemű(ek), kutya esetén kb. súly vagy méret.

Az akcióban részt vevő állatorvosok: dr. Fekete Balázs, illetve a Városközponti Állatorvosi Rendelő.

Tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges időpontról az állatorvossal kell konzultálni. Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de magas vemhesség esetén 3000 forint felárat számíthat fel.
 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email