22_03_29_erdmost_nincskep

Idén elkészül a körforgalom a tervezett ipari parknál

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén elkészül a körforgalom a tervezett ipari parknál

December 31-ig el kell készülnie a tervezett érdi ipari park előtti körforgalomnak a 70-s út és a tárnoki Dózsa György út kereszteződésében – mondta el az Érd FM 101.3-nak adott interjújában Lukács László, Tárnok polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lukács László a kiemelt beruházással kapcsolatban elmondta, a kivitelező NIPÜF Zrt. munkatársaival múlt héten egyeztettek, de a körforgalom kialakításába nem volt beleszólásuk, abban állapodtak meg, hogy az érintett belső út karbantartását Tárnok vállalja, emellett bár a körforgalom érdi területen lesz, mégis Tárnok táblát tesznek ki a 70-s úton.

 Lukács László megjegyezte, hogy az ipari parki fejlesztésről semmilyen információt nem kapnak, pedig a lakók attól félnek, hogy olyan cégek települnének le, amelyek esetleg zavarnák a nyugalmukat. A főút melletti belső út, ami a tárnoki utcák megközelítését segíti elő, még érdi terület, de ezt is leaszfaltozzák, ahogy a körfogalom minden ágát egy darabon.

 

„A közepe egy 19 méter átmérőjű kör lesz, kaptunk lehetőséget arra, hogy Tárnok tervezze meg, hogy nézzen ki, ez már folyik” – mondta a körforgalomról Lukács László, aki arról is beszélt, hogy az érintett területen működő kamerákról és azok figyeléséről még meg kell állapodniuk a rendőrséggel.