22_03_29_erdmost_nincskep

Helyszíni ízelítő az ÉNFesztről

22_03_29_erdmost_nincskep

Helyszíni ízelítő az ÉNFesztről

Hol szakad, hol szemerkél az eső, de a Magyar Földrajzi Múzeum kocsiszínjében és persze a múzeumban sem maradnak el a programok. Nézze meg az Érd TV videóit a helyszínekről!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A múzeumkert kocsiszínje nemcsak biztos menedéket nyújt a hol szakadó, hol szemerkélő eső elől, de egy tucat gyerekprogramot is kínált és kínál: előbb Kovácsovics Fruzsina mozgatta meg a táncoslábú apróságokat, aztán a Belvárosi Betyárok húzták el a gyerekek kedvenc nótáit. Maguk a kicsik és nagyok is megmutathatják mit tudnak: a Metronom dobiskola tanítványainak koncertje után az érdi tánciskolák tartanak bemutatókat ugyanitt. Délután 2 órakor pedig megnyitja kapuit a Jeges birodalom a múzeumban a családok számára, sok-sok színes programmal, szánhúzó kutyákkal, sarkvidéki kutatóeszközökkel, jeges játszóházzal és jeges kvízzel.

Fekete-Mácsai Anetta igazgatóhelyettes adott interjút a múzeumi programokról az Érd Tv-nek:

 

Barakonyi-Tóth Viktória, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatóhelyettese a gyerekprogramokat ajánlotta: 

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár is kitelepült ma a főtérre a Gloriettbe, egészen addig, amíg el nem mosta őket is az eső. Kétféle kézműves programmal várták itt a gyerkőcöket: a kisebbek macskákat, a nagyobbak pedig könyvszobrokat készíthettek a kiselejtezett könyvek, illetve annak papírjainak újrahasznosításából. Lehetett kvízt is kitölteni ugyanitt, illetve természetesen a könyvtárról is mindent megtudhattak az érdeklődők.

 Nida Judit, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár igazgatóhelyettese a kitelepült könyvtár programjairól beszélt: 

A nagyszínpadi programokról Wolf Katát kérdezte az ÉRD Tv még délelőtt, amikor esett az eső. Azóta már kiderült az ég, úgyhogy semmi sem akadályozhat meg senkit sem abban, hogy egy nagyot bulizzon délutántól egészen hajnalig a főtéren és aztán a múzeumkertben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email