Hamarosan tíz percenként járnak a Zónázók csúcsidőben

December 13-tól Érd alsó és Budapest-Kelenföld között 10 percenként közlekednek a vonatok a reggeli csúcsidőszakban. Székesfehérvár és Siófok között ütemes menetrend szerint, egész nap kétóránként közlekednek a személyvonatok.

A vasúttársaság bővíti a Budapest–Székesfehérvár vasútvonal reggeli és esti forgalmát. Érd alsó és Budapest-Kelenföld között a tanítási időszakban, a reggeli csúcsidőszakban 10 percenként fognak közlekedni a vonatok: a tanítási időszakban két új gyorsított vonat indul Tárnokról 6:45-kor, illetve 7:40-kor Érd alsón át Budapestre. A Martonvásárról tanítási időben 6:29-kor Budapest-Délibe közlekedő gyorsított vonat megszűnik, de a pótlására azonos időben a Veszprémből érkező személyvonat fog megállni Martonvásáron és Érd alsón.

Székesfehérvár–Velence–Martonvásár–Érd felől az esti időszakban is biztosítja a MÁV-START a napközben megszokott gyors eljutást a fővárosba, kiterjeszti a zónázó rendszer üzemidejét.

Esti bővítés Érd és Százhalombatta felé

A Budapest - Pusztaszabolcs vonal esti elővárosi kiszolgálása bővül, mert munkanapokon két új vonat közlekedik 19:25-kor és 20:25-kor Budapest-Déliből Százhalombattára.

forrás: mavcsoport.hu