22_03_29_erdmost_nincskep

Fonódik a LevenDuna

22_03_29_erdmost_nincskep

Fonódik a LevenDuna

Napokon belül felkerülhet a hivatalos túraösvények közé az érdi LevenDuna, amely Felső-Parkvárost köti össze a Dunával. Mint Tetlák Örs alpolgármestertől megtudtuk, a végpontokon hamarosan felfestik a túrát jelző szimbólumokat, így aki szeretne, akár télen is végigjárhatja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alpolgármestertől megtudtuk azt is, hogy a túra teljes útvonalának jelzéseit csak tavasszal festik fel, ám az ösvény több pontjáról már konkrét ötleteik vannak. Így például a Levendulásnál egy szabadidős „parkot” alakítanának ki, de az útvonal több pontján is pihenőrészleget létesítenek.

Az első lépések egyikeként viszont nemrég kikerült egy úgy nevezett plogging kuka az Esztergályos utcában. A svédországi eredetű plogging lényege, hogy a futó kocogás közben szemetet szed.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email