22_03_29_erdmost_nincskep

Fogynak a kódok a támogatott ivartalanítási akcióhoz

22_03_29_erdmost_nincskep

Fogynak a kódok a támogatott ivartalanítási akcióhoz

Érdemes minél előbb jelentkezni kódért a Sirius Alapítvány által meghirdetett kedvezményes ivartalanítási akcióra, mert az 500ezer forintos forrásból kb. 120 állat ivartalanításához tudnak adni támogatást, augusztus 12-én, kedden délelőttre pedig már 50 kódot osztottak ki a jelentkezők között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, kedvezményes ivartalanítási akciót hirdetett újra az érdi felelős gazdiknak a Sirius Alapítvány, amihez önrészből, a városi civil pályázatból, a jótékonysági futás bevételéből és a kézisek adományából 500.000 Ft forrást tudnak biztosítani. Az akció célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az Alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet:
06 30 276-6071 vagy siriusalapitvany@gmail.com. Az e-mailben a következő adatokat kell megadni: gazdi neve, címe, telefonszáma, hány kutya vagy macska, milyen nemű(ek), kutya esetén kb. súly vagy méret. 

Böjtös Andrea, a Sirius Alapítvány elnöke az Érd FM 101.3-on adott interjút, ahol hangsúlyozta: csak érdi gazdik élhetnek a lehetőséggel, és egy háztartásból csak két állat vihető a támogatott ivartalanításra. Minél előbb érdemes regisztrálni, mert fogynak a kódok, azonban a műtétet október 30-ig lehet elvégeztetni az akciós áron. Böjtös Andrea hozzátette, szívesen veszik cégek és magánszemélyek további felajánlásait egy következő akcióra, mert látszik, hogy nagy az igény a kedvezményes, támogatott áron történő ivartalanításra.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email