22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődik végre a Vadlúd utcai körforgalom építése?

22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődik végre a Vadlúd utcai körforgalom építése?

Nyilvánosságra hozták néhány napja a Vadlúd utcai körforgalom közbeszerzési felhívását, tájékoztatta a közvéleményt Lukács László, Tárnok polgármestere. A szomszéd város vezetője szerint ez fontos mérföldkő, ugyanis szeptember 2-ig tart a beadási határidő, tehát akár még idén nekifoghatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Facebookon adott tájékoztatást Tárnok polgármestere az aktualitásokról. Hírlevelében azt írta: „2021. július 30-án nyilvánosságra került a Vadlúd utcai körforgalom közbeszerzési felhívása, jelezte felém a NIF. A beadási határidő 2021. szeptember 2., ami a kérdések megválaszolása során auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan tolódhat. Egy biztos, egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Elindult a kivitelező kiválasztása! Ennek idén lesz győztese, így a jelzett határidőket még lehet tartani!”

A polgármester további aktualitásokról is beszámolt, például arról, hogy elindultak az e-rollerek és hogy a legutóbbi esőzés után kivonult a közútkezelő a Fehérvári út mentén keletkezett elöntések helyszínére. Az átereszeket kitisztították, a vízelvezetést ellenőrizték, s felvették a kapcsolatot az érdi illetékesekkel is, mivel ennek a víznek a nagy része onnan érkezik.

Lukács László posztja IDE kattintva érhető el. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email