22_03_29_erdmost_nincskep

Bősz Anett szerint az előválasztás a legjobb megoldás

22_03_29_erdmost_nincskep

Bősz Anett szerint az előválasztás a legjobb megoldás

Hétfőn jelentették be a baloldali pártok, hogy legkésőbb 2021. október 23-án, az előválasztások lebonyolítása után megnevezik közös miniszterelnök-jelöltjüket és a 106 közös egyéni képviselőjelöltjüket is. Bősz Anett, Érd Főterén péntek délelőtt azt mondta: az előválasztás a legjobb megoldás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Liberálisok elnöke, a DK frakcióvezető-helyettese hangsúlyozta, hogy véleménye szerint, amikor a Fidesz megszüntette a két fordulós választást azzal gyakorlatilag összeugrasztotta az ellenzéket. Az előválasztás szerinte egy jó módszer arra, hogy „visszategye” az első fordulót a rendszerbe és megkeresse a lehető legjobb ellenzéki jelöltet. 

„Úgy kereshetjük meg a legjobb ellenzéki jelöltet, aki majd 2022-ben meg tud mérkőzni a kormánypártok jelöltjeivel, hogy amikor az előválasztásra ráfordulunk, mindnyájan elfogadjuk azt a játékszabályt, hogy aki alulmarad, az később segíteni fogja a végül győztesként kikerülő demokrata ellenzéki jelöltet!”

Bősz Anett azt mondta, ez azért kivételesen fontos, mert szeretnék újra felállítani a jogállamot. Arra szövetkeznek, hogy helyre hozzák a demokratikus intézményrendszert és a számos ponton sérült társadalmat. Szeretnék, ha újra volna egyenlő bánásmód és egyenlő méltóság. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email