22_03_29_erdmost_nincskep

Bogáncs az otthonunkba, Vuk pedig az erdőbe való

22_03_29_erdmost_nincskep

Bogáncs az otthonunkba, Vuk pedig az erdőbe való

Nem gyereknapot, hanem gyerekhetet szervezett a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodája a múlt héten a kicsiknek, amin hétfőtől péntekig rendőrök, tűzoltók és az autóik, markológépek, gyerekkoncertek, játékok és állati jó bemutató szórakoztatták az apróságokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerdán a hagyományos nyitott napon a szülőket is vendégül látták az óvodában, mert a gyerekek továbbra is azt érzik a legfontosabbnak, hogy velük együtt játszhassanak. A programon résztvevő szülők cserébe emléklapot vehettek át Pócsiné Sivák Erzsébet tagintézmény-vezetőtől. 

A nyitott nap a szülőknek és a gyerekeknek is meglepetéssel szolgált: Tóth Gábor solymász látogatott el ugyanis Ófaluba, hogy egy állati jó bemutatón megismertesse az egybegyűlteket „az alkalmazkodás mestereivel”, azaz azokkal az emlősökkel, akik számára lakókörnyezetünk, nagyvárosaink remek élőhelyet biztosítanak. Volt itt egér, patkány, görény, nyest, borz és róka is, de nem maradhatott el a kutya sem, hiszen, ahogy arra Tóth Gábor nagyon vicces formában bár,de felhívta a picik figyelmét, lehet, ezek az állatok nagyon cukinak tűnnek elsőre, de otthontartásra, házi kedvencnek a háziállatok alkalmasak. Például a kutyák, akik itt a közelben is több százan várják mindennap, hogy egy gazdi rájuk találjon, és hazavigye őket magával. 

A solymásszal az előadás után az Érd FM 101.3 Köztünk marad című műsorában beszélgettünk:


További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email