22_03_29_erdmost_nincskep

800 maszkot kapott az ÉSWS SE

22_03_29_erdmost_nincskep

800 maszkot kapott az ÉSWS SE

A Nemzetközi Chan Wu Szövetség tízezer szájmaszkot adományozott hazai szervezetének, melynek elnökétől, Varga Istvántól az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai SE (ÉSWS SE) is 800 darabot vehetett át.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Balogh Pétertől, az ÉSWS SE elnökétől megtudtuk, a 32. generációs shaolin-szerzetesnek, a nemzetközi szervezet elnökének Shi Xi Hongnak a közbenjárásával a Magyar Chan Wu Szövetség tízezer maszkot kapott, melyből az érdiek 800-at már át is vehettek Varga Istvántól, a hazai szervezet első emberétől. Balogh Péter elmondta, ezeket két részletben adják át a budapesti és érdi tanítványoknak.

„A hétköznapi életben mindenki fel tudja mérni, mennyi maszkra van szüksége, javasolják a hordását, ha közösségbe megy az ember, ezzel védjük magunkat és egymást. Talán ezzel is tudunk tenni valamit, hogy ez a szükségtelen rossz állapot elviselhetőbb legyen, vagy lerövidüljön. Mindenesetre hálásak vagyunk és köszönjük a támogatást a magyar és nemzetközi szövetségnek” – mondta az ÉSWS SE elnöke.

Az egyesületi vezető elmondta, a sportolók továbbra is – egyénileg – edzenek, ahol napi feladatokat kell elvégezniük, a kondicionális gyakorlatokkal pedig egymást motiválják. Épp emiatt Balogh Péter úgy gondolja, a sportolók többsége a kényszerszünet után még erősebben térhet vissza.

„Az egész csapatunk erősebb lesz, mint valaha. Nagyon összetartó a közösségünk. Ugyan vannak napok, amikor a tagok „elalszanak”, de egyszer csak bejön egy üzenet, hogy „én ma ezt és ezt csináltam”. Azt láhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, ez jól tudja motiválni a többieket. Ha valaki kicsit elfárad lelkileg, akkor is van, aki bedob egy pluszt a közösségbe, ami újult erőre sarkallja a többieket. Ezért gondolom, hogy testben és lélekben is erősebben fogunk visszatérni” – jelentette ki Balogh Péter.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email