22_03_29_erdmost_nincskep

1790 kilométert futottunk a Fészekért

22_03_29_erdmost_nincskep

1790 kilométert futottunk a Fészekért

Spanyolországig futottunk volna, ha a kilométereket nézzük, amelyet közösen gyűjtöttünk össze az idei Fészek-futáson, amit a járványhelyzet miatt idén "virtuálisan" rendeztek meg. A most közzétett adatok szerint 1.212.604.- Ft gyűlt össze, ami óriási segítséget jelent a krízisotthon számára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt korábban megírtuk, idén, a járványhelyzet miatt „virtuálisan” tartották meg a hat éve hagyománnyá vált Fészek-futást. Ami azt jelenti, hogy online jelentkezéssel és utalással, egyéni futással támogathatjuk a Fészek Gyermekvédő Egyesület érdi Gyermekek Átmeneti Otthonának kis lakóit.

A Fészek Gyermekvédő Egyesületet talán már senkinek sem kell bemutatni Érden, hiszen huszonegy éve nyitották meg a Gyermekek Átmeneti Otthonának kapuit előbb Érdligeten, majd 2002-ben a Karolina utcában. Azóta több száz bajba jutott gyermeknek és sokszor édesanyjuknak is biztosítottak átmeneti fészket. Közben az egyesület nevelőszülői hálózatot is működtet, mert hiszik és vallják, hogy a gyermekeknek családban kell nevelkednie. Az egyesület munkáját mind a társadalom, mind a szakma elismeri: tavaly Jószolgálat-díjjal tüntették ki őket, és a Szülők Fóruma Egyesületétől is átvehették az általuk alapított Aranyszárnyú Írisz Empátia Díjat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email